ZGODOVINA IN VIZIJA

Dolgoletne izkušnje na področju profesionalne razsvetljave, industrijskega oblikovanja, uporabe inovativnih tehnologij in materialov, nam zagotavljajo dolgoročno uspešnost na vse bolj zahtevnih globalnih tržiščih. V 35 letih poslovanja smo se razvili v uspešno in kredibilno podjetje s  sposobnimi strokovnjaki. Pri tem so nam bili v veliko pomoč naši partnerji. Potencial lastnih, kot tudi zunanjih sodelavcev nam omogoča odkrivanje novih rešitev za naše naročnike. To nam predstavlja konkurenčno prednost, katera izhaja tudi iz dobrih partnerskih odnosov in vsakodnevne motiviranosti. Znanje in razumevanje poslovnega okolja sta pomembna faktorja za dolgoročno uspešnost in zadovoljstvo naših strank.

RAzvoj

Hitre spremembe v okolju nam pri razvoju novih artiklov narekujejo: inovativnost, dinamičnost, kakovost in cenovno ugodnost. Vse se začne pri kupcih, kateri pričakujejo nove in izboljšane izdelke. Idejo za nov izdelek in strategijo razvoja oblikujemo na osnovi različnih virov, tako notranjih kot zunanjih. Pri tem nam pomagajo naše dolgoletne izkušnje in povratne informacije naših zadovoljnih strank. Razvoj izdelka vodi do prototipa in nato do funkcionalnega testiranja, s katerim se ugotavlja pravilno in varno delovanje. Ker je razvoj kompleksen proces, imamo za to strokovnjake iz različnih tehnoloških področij. Preizkušeni partnerji, kot so npr. podjetja Polifen, Fertech, ME-PLAST, MTC, FTL, MIG Poliuretani, so nam veliko zagotovilo našega napredka.

pexels-photo-1113839
Proizvodnja_2

proizvodnja

Lastna proizvodnja temelji na serijskih produktih in izdelavi svetil po naročilu. Razpolagamo s tehnologijo preciznega razreza in obdelavo aluminijastih profilov kot osnove za različne serije končnih izdelkov. Pri montaži končnih izdelkov uporabljamo sestavne dele visoke kvalitete, uglednih evropskih proizvajalcev, kot npr. Tridonic …. Prednost naše proizvodnje je hitra odzivnost glede na tehnične zahteve različnih objektov ter izdelava izdelkov po naročilu oz. željah različnih deležnikov.  Svetilke izdelane po posebnih zahtevah kupca, so lahko posebnih oblik, dimenzij, moči, barve …. in so velikokrat unikatne v prostoru, kjer so vgrajene.

inženiring

Inženiring razsvetljave je naš vsakdan. Skupaj z arhitekti, elektro projektanti, izvajalci in investitorji skušamo najti optimalne tehnične in oblikovalske rešitve. Za dosego zadovoljstva naših strank smo si pri načrtovanju projektov postavili stroga merila glede svetlobnega onesnaževanja, porabljene energije, arhitekturne usklajenosti projekta, svetlobno-tehnične ustreznosti ter stroškovne učinkovitosti. Izdelamo vam lahko projekt kvalitetne osvetlitve, kar podkrepimo s svetlotehničnimi izračuni, prav tako pa vam lahko izdelamo tudi light design, ki ga povežemo s tehničnim znanjem in arhitekturo.

architecture-1857175_1280

Osebna izkaznica

Matična številka

Ident. št. za DDV

Firma

Skrajšana firma

Sedež

Poslovni naslov

Pravnoorganizacijska oblika

Osnovni kapital

3314359000

SI 33199795

Ediito d.o.o. – profesionalna razsvetljava

Ediito d.o.o.

Spodnje Škofije

Spodnje Škofije 2, 6281 Škofije

Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.

28.375,90 EUR